MedWatch

Fond vender minus til stort plus

Samtlige 15 porteføljeselskaber, herunder seks inden for life science-industrien, har i løbet af 2012 opnået væsentlige milepæle. Fonden kommer ud med et stort millionoverskud mod et underskud året før.

Foto: Colourbox

Den danske venturefond Seed Capital Denmark II K/S, en af Danmarks store investorer i mindre højteknologiske virksomheder, kommer ud af 2012 med et stærkt forbedret resultat, der viser en forbedring af bundlinjen på mere end 38 mio. kr. Resultatet viser et overskud på 31,2 mio. kr. mod et underskud på 7 mio. kr. året før.

Selvom resultatet hovedsageligt er båret af en stor fremgang for Trustpilot,  en IT-virksomhed  der giver forbrugere adgang til at afgive karakterer for webshops og tjenesteydelser, så er der også fremgang at spore for flere life science-selskaber, der udgør seks af de i alt 15 porteføljeselskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier