MedWatch

Venturefond går efter medicoindustrien

Seed Capital ser store investerings-muligheder inden for life science, selvom kun tre af venturefondens i alt 16 europæiske investeringer i 2012 var inden for det område.

Et vældig interessant område at investere i. Så klar er meldingen fra Seed Capital om fremtidige life science-investeringer. Særligt et område har dog ekstra bevågenhed, fortæller Carsten Schou, General Manager i Seed Capital, i et interview med MedWatch.

”Jeg kan ikke sætte tal på, hvor mange investeringer vi går efter i de kommende år. Det er ikke, fordi jeg ikke vil, men det er simpelthen umuligt at sige. Det tætteste jeg kommer på er nok at sige, at vi synes, life science er et vældig interessant investeringsområde – specielt inden for medical devices," siger han til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier