MedWatch

Venturefond går efter medicoindustrien

Seed Capital ser store investerings-muligheder inden for life science, selvom kun tre af venturefondens i alt 16 europæiske investeringer i 2012 var inden for det område.

Et vældig interessant område at investere i. Så klar er meldingen fra Seed Capital om fremtidige life science-investeringer. Særligt et område har dog ekstra bevågenhed, fortæller Carsten Schou, General Manager i Seed Capital, i et interview med MedWatch.

”Jeg kan ikke sætte tal på, hvor mange investeringer vi går efter i de kommende år. Det er ikke, fordi jeg ikke vil, men det er simpelthen umuligt at sige. Det tætteste jeg kommer på er nok at sige, at vi synes, life science er et vældig interessant investeringsområde – specielt inden for medical devices," siger han til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier