MedWatch

EMA går i gang med Veloxis' hovedaktiv

Det Europæiske Lægemiddelagentur har indledt behandlingen af danske Veloxis' hovedaktiv, lægemiddelkandidaten LCP-Tacro.

Foto: Colourbox

I løbet af 2014 kommer den altafgørende dom for det danske biotekselskab Veloxis. Her forventer firmaet at modtage afgørelsen på det forløb, som Det Europæiske Lægemiddelagentur netop har indledt.

Tirsdag aften kunne Veloxis nemlig meddele, EMA har startet sagsbehandlingen af selskabets ansøgning om markedsføringstilladelse (MAA) for LCP-Tacro til forebyggelse af organafstødning i nyretransplantationspatienter i EU.

I slutningen af april indsendte Veloxis ansøgningen til myndighederne, der altså nu har meddelt, at man er gået i gang med at behandle den.

 Veloxis løftet af nye testdata

 Veloxis når milepæl

 Veloxis halverer minus på bundlinjen

 ”Det gør mig meget glad som CEO”

 Analytiker: Label afgørende for Veloxis

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier