MedWatch

EMA går i gang med Veloxis' hovedaktiv

Det Europæiske Lægemiddelagentur har indledt behandlingen af danske Veloxis' hovedaktiv, lægemiddelkandidaten LCP-Tacro.

Foto: Colourbox

I løbet af 2014 kommer den altafgørende dom for det danske biotekselskab Veloxis. Her forventer firmaet at modtage afgørelsen på det forløb, som Det Europæiske Lægemiddelagentur netop har indledt.

Tirsdag aften kunne Veloxis nemlig meddele, EMA har startet sagsbehandlingen af selskabets ansøgning om markedsføringstilladelse (MAA) for LCP-Tacro til forebyggelse af organafstødning i nyretransplantationspatienter i EU.

I slutningen af april indsendte Veloxis ansøgningen til myndighederne, der altså nu har meddelt, at man er gået i gang med at behandle den.

 Veloxis løftet af nye testdata

 Veloxis når milepæl

 Veloxis halverer minus på bundlinjen

 ”Det gør mig meget glad som CEO”

 Analytiker: Label afgørende for Veloxis

Mere fra MedWatch

Bavarian Nordic har fundet en amerikansk produktionspartner

Den amerikanske regering har allerede købt millioner af doser af Bavarian Nordics vaccine mod abekobber, og for at kunne honorere forventeligt mange flere ordrer fra den kant, har det det danske selskab fundet og allieret sig med en amerikansk produktionspartner, ligesom man er på udkig efter kontraktproducenter i resten af verden også.

GN vil søge om tilladelse til at sælge flagskib som otc-produkt

Dagen efter, at FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, meldte sig klar med de endelige retningslinjer for salg af høreapparater i håndkøb, går GN Hearing nu i offensiven ved som det hidtil eneste danske selskab at ville søge om registrering af et af sine flagskibsprodukter - høreapparatet Jabra Enhance Plus som otc-produkt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier