MedWatch

Veloxis halverer minus på bundlinjen

Det danske biotekselskab reducerer kraftigt underskuddet på bundlinjen. De finansielle forventninger til det samlede regnskabsår fastholdes.

Biotekselskabet Veloxis kommer ud af første kvartal med et nettounderskud på 35,7 mio. kr. Dermed er bundlinjen mindre end halvt så rød som i samme periode sidste år, hvor underskuddet blev på 75 mio. kr.

Selskabet skriver, at resultatet er på niveau med dets forventninger, og de finansielle forventninger til det samlede regnskabsår fastholdes.

Omsætningen på 6,9 mio. kr. kommer fra upfront- og milepælsbetalinger fra selskabets distributionsaftale med Chiesi Farmaceutici.

Forsknings- og udviklingsomkostningerne landede på 38,9 mio. kr. Pengene er primært gået til det igangværende fase 3-studie med lægemiddelkandidaten LCP-Tacro, der er rettet mod at hindre, at organtransplanterede nyrepatienter frastøder de indopererede organer.

Veloxis har i løbet af kvartalet indsendt en ansøgning om markedsføringstilladelse til Det Europæiske Lægemiddelagentur for LCP Tacro til brug for forebyggelse af organafstødning. Veloxis venter en afgørelse af ansøgningen i 2014.

 ”Det gør mig meget glad som CEO”

 Analytiker: Label afgørende for Veloxis

 Veloxis-dir: Mindre optimisme i Danmark end globalt

 Veloxis venter igen trecifret millionunderskud 

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier