MedWatch

CRO-gigant skærer 400 stillinger

Verdens største CRO-virksomhed, amerikanske Quintiles, har annonceret, at selskabet vil sige farvel til 400 stillinger på verdensplan i år.

Den amerikanske virksomhed Quintiles oplyser tirsdag, at man har planer om at fraskære 400 stillinger i koncernen på verdensplan i løbet af i år. Det skriver News Observer.

De 400 stillinger svarer til 1,5 pct. af selskabets samlede globale arbejdsstyrke på 27.000 medarbejdere. Det er dog ikke noget, der umiddelbart vækker bekymring i selskabet.

”Størrelsen og sammensætningen af vores arbejdsstyrke fluktuerer fra tid til anden baseret på projekter og forretningsbehov. Det er også værd at bemærke, at Quintiles’ arbejdsstyrke er vokset i løbet af de seneste fem år,” skriver selskabet ifølge News Observer i en meddelelse.

Samtidig siger en talsmand for Quintiles, at virksomheden har 900 ledige stillinger på verdensplan, som man stadig mangler at finde folk til.

Det anslås, at de 400 færre stillinger kan spare virksomheden 15 til 20 mio. dollar årligt.

Quintiles assisterer medicinal- og biotekvirksomheder med at teste nye lægemidler, samt med markedsføring af godkendte produkter. Så sent som i denne uge kunne man desuden annoncere en større samarbejdsaftale med tyske Merck, ligesom man for nyligt rejste lidt over 5 mia. kr. gennem en børsnotering i USA.

Læs artiklen fra newsobserver.com her.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier