MedWatch

Kæmpe-CRO rejser milliarder

Verdens største CRO-virksomhed har rejst et milliardbeløb på den amerikanske børs. Faktisk lykkes det selskabet at rejse 20 pct. mere end ventet.

Foto: Colourbox

En børsnotering er ikke en exit. Det mantra har lydt i de seneste år fra danske venturekapitalfonde. Men betragtelige børsnoteringer kan godt lade sig gøre på den anden side af Atlanten.

Således har verdens største kontraktforskningsvirksomhed Quintiles rejst 5,37 mia. i en børsnotering på New York Stock Exchange. Og det var ifølge Bloomberg endda 20 pct. mere end, hvad selskabet havde forventet.

Børsnoteringen værdifastsætter dermed Quintiles til 6,6 mia. dollar inklusiv gæld. Til sammenligning lå værdisætningen på omkring 3,8 mia. dollar i 2008. Dengang købte kapitalfondene TPG Capital og Bain Capital, som den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney var med til at stifte, aktiemajoriteten af selskabet af JP Morgans private equity-selskab One Equity.

 Testvirksomhed vil hente milliarder på børsen

 Sverige opruster i kampen om kliniske forsøg 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier