MedWatch

Kæmpe-CRO rejser milliarder

Verdens største CRO-virksomhed har rejst et milliardbeløb på den amerikanske børs. Faktisk lykkes det selskabet at rejse 20 pct. mere end ventet.

Foto: Colourbox

En børsnotering er ikke en exit. Det mantra har lydt i de seneste år fra danske venturekapitalfonde. Men betragtelige børsnoteringer kan godt lade sig gøre på den anden side af Atlanten.

Således har verdens største kontraktforskningsvirksomhed Quintiles rejst 5,37 mia. i en børsnotering på New York Stock Exchange. Og det var ifølge Bloomberg endda 20 pct. mere end, hvad selskabet havde forventet.

Børsnoteringen værdifastsætter dermed Quintiles til 6,6 mia. dollar inklusiv gæld. Til sammenligning lå værdisætningen på omkring 3,8 mia. dollar i 2008. Dengang købte kapitalfondene TPG Capital og Bain Capital, som den tidligere præsidentkandidat Mitt Romney var med til at stifte, aktiemajoriteten af selskabet af JP Morgans private equity-selskab One Equity.

 Testvirksomhed vil hente milliarder på børsen

 Sverige opruster i kampen om kliniske forsøg 

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier