MedWatch

Analytiker: Genmab kan måske skippe flere faser

Det er i bedste fald muligt, at Genmab får lov til at springe over fase 2 og fase 3 i den kliniske udvikling, mener Danske Banks medicinalanalytiker.

Foto: Colourbox

Den eftertragtede status, som Genmabs lægemiddelkandidat Daratumumab netop har fået af de amerikanske myndigheder, kan spare biotekselskabet for dyre studier og kostbar tid.

Lægemiddelkandidaten har opnået den forjættede Breakthrough-status af de amerikanske sundhedsmyndigheder, som betyder, at myndighederne ved ekstraordinært gode resultater i de tidligere udviklingsfaser kan fremskynde potentielle lægemidlers entré på markedet ved alvorlige og livstruende sygdomme

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier