MedWatch

Sanofi fremskynder kombi-middel

Efter at Novo Nordisk blev slået tilbage på det amerikanske marked med sine nye insuliner, har den franske koncern besluttet at fremskynde udviklingen af det diabetesmiddel, som Sanofi og danske Zealand Pharma står for.

Foto: Sanofi/PR

Zealand Pharma glæder sig over, at Sanofi vil skynde på udviklingen af kombinationen af Lantus og Lyxumia. Det sket efter, at Novo Nordisks har oplevet tilbageslag i godkendelsen af Tresiba og Ryzodeg i USA.

"I betragtning af et nyligt tilbageslag for en konkurrent i USA og forlængede  tidsfrister for udviklingen af en Fix-Flex-kombinationspen har vi valgt at tildele prioritet til udviklingen af Fast-ratio-kombinationen af Lantus og Lyxumia, som er i fase II-udvikling. Tidsfrister for den videre udvikling vil blive meddelt i forbindelse med den amerikanske diabetesforening, ADA’s, årsmøde i juni," citerer Zealand Pharma Sanofi for at skrive i sit kvartalsregnskab.

Det glæder administrerende direktør i Zealand Pharma David Solomon:

"Vi støtter Sanofis beslutning om at give prioritet til Fast-ratio-kombinationen og er meget glade for, at Sanofis vedvarende engagement i udviklingen af Lantus/Lyxumia-enkeltkombinations-produktet nu er offentligt bekræftet som en væsentlig byggesten i selskabets fortsatte indsats for på verdensplan at opfylde de behov, som mennesker, der lever med diabetes, har."

 Sanofis overskud lavere end ventet 

 Sanofi: Ingen pankreatitis-problemer med Lyxumia 

Mere fra MedWatch

Eli Lilly får forlomme til fedmehåb hos FDA

Med en fast track status får medicinalselskabet Eli Lilly sænket behandlingstiden for sin registreringsansøgning hos FDA af lægemiddelhåbet Tirzepatid til omtrent seks måneder fra de normale ca. 10 måneder.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier