MedWatch

Gigants leddegigtmiddel leverer blandede resultater

AstraZeneca har annonceret resultater fra et fase 3-forsøg med en lægemiddelkandidat til behandling af leddegigt – og der er både gode og dårlige nyheder for selskabet.

Foto: Colourbox

AstraZeneca har netop præsenteret resultater fra et fase 3-studie med selskabets lægemidelkandidat fostamatinib – en såkaldt SYK-hæmmer (Spleen Tyrosine Kinase) til behandling af leddegigt. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Det netop overståede studie med navnet OSKIRA-1 skulle evaluere lægemidlets virkning på to end-points: forbedring af tegn og symptomer på leddegigt, samt et røntgenbillede-relateret end-point kendt som mTSS (modified Total Sharp Score).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier