MedWatch

Fedmemiddel afvist for anden gang

Et lægemiddel til behandling af fedme fra en amerikansk medicinalvirksomhed er for anden gang blevet afvist af de europæiske lægemiddelsmyndigheder.

Foto: Colourbox

Det er ikke unormalt at se, at et nyt produkt bliver afvist af lægemiddelsmyndigheder, selvom det allerede er blevet godkendt til et andet marked. Det var for eksempel tilfældet for nyligt, da Novo Nordisks nyeste insulinprodukter, Tresiba og Ryzodeg, ikke opnåede godkendelse i USA, til trods for at de var blevet godkendt i både Europa og Japan.

Normalt er det da også de relativt strengere regler i USA – i hvert fald på visse områder – som er skyld i problematikken, men nu har et amerikansk selskab oplevet det stik modsatte. Det skriver Bloomberg.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier