MedWatch

Biotekselskab vil skaffe millioner fra børsintroduktion

Et amerikansk biotekselskab vil nu rejse op mod 424 mio. kroner gennem en børsintroduktion. Pengene skal bruges på fase 3-forsøg med selskabets mest lovende lægemiddelkandidat.

Foto: PR

Biotekselskabet Sophiris Bio har gennemgået en række forandringer i senere år, bl.a. har man skiftet navn fra Protox og udskiftet størstedelen af ledelsen, og nu skal virksomheden også introduceres på det amerikanske børsmarked, skriver FierceBiotech.

Virksomhedens indtog på børsmarkedet anslås ifølge hjemmesiden at kunne indbringe op til 424 mio. kr., og pengene er allerede øremærket til vigtige fase 3-studier med lægemiddelskandidaten PRX302.

Midlet er til behandling af sygdommen godartet prostatahypertrofi (BPH), eller blot forstørret prostata i folkemunde, og man har allerede planlagt to afsluttende studier med midlet til første halvdel af indeværende år, skriver FierceBiotech.

 Pfizer kan hente milliarder fra børsen

 De nye biotek-børsintroduktioners stille fremmarch 

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier