MedWatch

V: Højteknologifonden skal holdes ude af fusion

Både Lægemiddelindustriforeningen, universitetsrektorerne og Venstre taler imod regeringens forslag om at fusionere Højteknologifonden med to råd.

Lægemiddelindustriforeningen (Lif) har i et brev stilet til politikerne i Udvalget for Forskning, Innovation og Videregående Uddannelser talt imod det element af regeringens innovationsstrategi, hvor der bliver lagt op til en forenkling af rådssystemet ved at fusionere Det Strategiske Forskningsråd (DSF), Rådet for Teknologi og Innovation (RTI) og Højteknologifonden i et nyt stort råd.

”Højteknologifonden er et af de bedste, hvis ikke det bedste, instrumenter i forsknings – og innovationssystemet, der passer bedst til private virksomheders ønsker til offentlig-private FoU-samarbejder. Derfor bør konstruktionen Højteknologifonden bevares,” skriver foreningen blandt andet.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier