MedWatch

Positive resultater for Genmab-konkurrent

En lægemiddelskandidat fra medicinalgiganten Roche mod en særlig form for leukæmi har opfyldt det primære end-point i et nyt fase 3 studie. Danske Genmab har allerede et middel mod sygdommen på markedet, dog kun i 3.-linjebehandling.

Foto: Colourbox

Roches lægemiddelskandidat obinutuzumab (GA101) til behandling af blodkræftsygdommen, kronisk lymfatisk leukæmi (CLL), har mødt det primære end-point i første del af et nyt fase 3-studie. Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Fase 3-studiet med navnet CLL11 er et tredelt studie, hvor den netop afsluttede første del evaluerede effekten og sikkerheden af Roches middel i kombination med den gængse kemoterapibehandling, chlorambucil, i sammenligning med kemoterapien som enebehandling. Resultaterne viste en væsentlig nedsat risiko for, at sygdommen forværredes samt længere overlevelse for patienterne - også kendt som Progression-Free Survival (PFS).

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier