Genmab kan fordoble aktiekurs igen

En stigning på 100 pct. kan være en realitet for Genmabs aktionærer, når året er omme, vurderer Aktieugebrevet.
Genmabs adm. direktør Jan Van de Winkel | Foto: Genmab/PR
Genmabs adm. direktør Jan Van de Winkel | Foto: Genmab/PR
Ritzau Finans

Biotekselskabet Genmab har fordoblet sin aktiekurs sidste år, og det kan også ske i år. Det vurderer Aktieugebrevet.

"Genmab har haft et forrygende år og er steget med 107 pct. i 2012. Vi venter, at det positive momentum vil fortsætte i 2013, båret af nye forskningsaftaler samt positive kliniske data," skriver Aktieugebrevet, der sætter kursmålet på et års sigt til 151 kr. mod en børskurs fredag på 78,95.

Ugebrevet konstaterer, at Genmab er inde i en rivende udvikling med nye egenudviklede teknologiplatforme, der hele tiden åbner nye forretningsmuligheder.

Ugebrevet venter indgåelse af en stribe nye aftaler i 2013 på dels DuoBody-platformen, dels på HexaBody-platformen, som ugebrevet vurderer tegner særdeles lovende.

"I midten af 2013 venter vi endvidere, at Genmab vil starte klinisk fase 1 studier med antistofkonjugatet Humax-TF-ADC i en række forskellige solide kræftformer. Herudover ventes medio 2013 også vigtige fase 3 data fra et forsøg i 1st line leukæmi, hvor kemoterapien chlorambucil gives med eller uden Arzerra," skriver ugebrevet, der venter et positivt udfald af dette studie.

Et positivt udfald af studiet vil åbne for en udvidelse af Arzerras salgslabel i 2014 og dermed stærkt øget salg, mener ugebrevet.

 Danske opkøb og aftaler 2012

 Analytiker: Endnu et potentielt eventyr

 Genmab lancerer ny teknologi

 Genmab nedjusterer og nedskriver fabrik til nul 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også