Derfor er det russiske marked attraktivt

Et internationalt analyseinstitut fremhæver det russiske medicinalmarked. DI bakker op, men advarer danske virksomheder mod fodfejl.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

En større igangværende modernisering af den russiske sundhedssektor med udgangspunkt i regeringens ambitiøse ”Pharma-2020”-plan er en af hovedårsagerne til, at analyseinstituttet Business Monitor International har fremhævet Rusland i deres seneste rapport, som et af de mest attraktive farma-markeder.

Det oplyser DI's russiske International Business Development-afdeling, hvor Director Hans Wicks også fremhæver et utrolig højt forbrug målt imod befolkningens indkomst, en solid offentlig investeringspolitik, en voksende økonomi og relativ politisk stabilitet.

Han advarer dog også de danske selskaber.

”Vi ser virksomheder komme hertil, med en forventning om et marked, der minder om det de kender hjemmefra – særligt efter WTO-medlemskabet. Rusland er midt i en gevaldig transformation, hvor virksomheder må acceptere at der er nogle ubekendte variabler i spil. Af denne grund er det vigtigt man søger rådgivning tidligt i forløbet, så man undgår nogle af de traditionelle fodfejl.”

Læs mere i indlægget fra Alexander Ærthøj, Market Analyst, DI Russia, her.

 Danske kliniske forsøg påbegyndt i Rusland

 Klinisk forskning på russisk fremmarch

 Russere og amerikanere indgår licensaftale

 Eksportfremstød skal hjælpe dansk life science i Rusland

 Rusland kopierer vestlige biotekmodeller

 Rehab-selskab vil femdoble salg i Rusland 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også