MedWatch

Klinisk forskning på russisk fremmarch

Begyndelsen af juli har budt på en række aftaler mellem internationale medicinalselskaber og russiske aktører om klinisk forskning i landet. Og en række globale medicinalvirksomheder går skridtet videre.

Foto: Colourbox

Først var der én, så var der to, og nu er der tre. Begyndelsen af juli har budt på en række licens- og samarbejdsaftaler mellem store, internationale medicinalselskaber og russiske medicinalselskaber.

Amerikanske MSD har indgået en licensaftale med russisk R-Pharm centreret omkring MSD's hepatitis C-lægemiddelkandidat narlaprevir, som indebærer, at russerne får mulighed for at udføre senfasestudier af midlet og få rettigheder til midlet i landet mod milepælsbetaling og royalties.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier