MedWatch

Russisk biotekfond opretter kontor i Boston

MedWatch anbefaler: Den rusisske biotekfond Maxwell Biotech Venture Fund åbner kontor i Boston, hvor en af verdens største biotekklynger hører hjemme, skriver avisen Boston Herald.

En russisk venturefond har oprettet kontor i Boston med planer om at investere i områdets blomstrende bioteknologiske industri.
Den 100 mio. dollar store Maxwell Biotech Venture Fund - som er den første russiske venture fond med investeringer i life science-sektoren - åbnede for nylig et kontor i Back Bay.

Peter Abair, direktør for globale anliggender ved Massachusetts Bioteknologisk Råd, siger, at nogle af folkene fra det russiske Venture Company, som bistod i udviklingen af fonden, har arbejdet i Massachusetts i årevis.

“Venturefonden kender denne klynge,” siger Abair. ”De vil bestemt blive en aktør. De har erfaring og ved, hvordan landet ligger.”

Læs hele historien her

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

FDA godkender booster-vacciner til babyer

Sundhedsmyndighederne i USA har godkendt Modernas og Pfizer/Biontechs coronavaccine, der er rettet mod børn helt ned til seks måneders alderen til brug som booster.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier