MedWatch

Malaysia giver Indiens medicinalindustri adgang til Sydøstasien

Indiske medicinalvirksomheder bruger i stigende grad den lille nation, Malaysia, som et adgangspunkt til det sydøstasiatiske marked. Det er en række gunstige forhold som tiltrækker virksomhederne.

Foto: Anna Klitgaard / Jyllands-Posten

Malaysia er efterhånden ved at blive et samlingspunkt for indiske medicinalvirksomheder, som ønsker at eksportere til de Sydøstasiatiske markeder. Det skriver Business Standard.

Det skyldes, at landet tilbyder yderst konkurrencedygtige forhold for medicinopdagelse og – produktion, hvilket bl.a. inkluderer10 års skattefritagelse, specialtilpassede incitamenter for storinvesteringer og nemmere adgang til de Sydøstasiatiske lande gennem frihandelsaftaler.

Og de gunstige forhold, kombineret med generelt lavere omkostninger til produktionen og en pålidelig infrastruktur, får altså indiske medicinalvirksomheder til at satse på landet på et tidspunkt, hvor vækstmarkeder i høj grad er vejen til vækst i industrien, skriver Business Standard.

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier