MedWatch

Lif: Det er jo ikke sjovt at skulle sænke priserne, men…

Med dagens prisaftale i forhold til sygehusmedicin er Lif gået med til at sænke prisloftet to gange over de næste to år ud fra en anerkendelse af den økonomiske situation. Men med aftalen forventer industrien også noget fra sundhedsvæsnet til gengæld.

Foto: PR

”Der er ikke nogen industri, der ville synes, at det er sjovt at skulle sætte sine priser ned. Og det synes vi heller ikke.”

Ida Sofie Jensen, direktør i Lægemiddelindustriforeningen (Lif), lægger ikke skjul på, at det ikke er med den største glæde, at industrien i dag underskriver en aftale med Sundhedsministeriet og Danske Regioner, hvori man går med til at sænke prisloftet med 2,5 pct. i hhv. 2013 og 2014.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier