MedWatch

Analytiker: Står nu med det ene ben i det forjættede land

Tresiba-anbefalingen fra FDA’s rådgivende komite stiller Novo Nordisk rigtigt stærkt. Læs her, hvad det springende punkt i forhold til markedspositionen i USA ifølge Sydbanks analytiker er.

Foto: Novo Nordisk/PR

”Novo Nordisk står rigtig, rigtig stærkt. Selvfølgelig er FDA ikke forpligtet til at følge denne anbefaling fra den rådgivende komite, men historisk set har der været stor samstemmighed mellem den endelige beslutning og anbefalingen fra komitéen. Novo Nordisk er et stort skridt nærmere en godkendelse af Tresiba i USA.”

Analytiker Søren Løntoft Hansen tøver ikke med at kalde udfaldet af FDA’s rådgivende komités møde for yderst positivt, også selv om der var yderligere krav fra komitéens side i forhold til Novo Nordisk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier