MedWatch

Lif: Patienter i RADS kan give industri en fordel

Danske Patienter får mulighed for at sætte et større fingeraftryk på behandlingsvejledningerne, når den dyre sygehusmedicin skal vurderes i RADS. Det kan komme medicinalindustrien til gode, mener Lif.

Foto: Colourbox

Rådet for Anvendelse af Dyr Sygehusmedicin (RADS) åbner nu for alvor dørene for, at patienterne kan blive en del af beslutninger om nye behandlingsvejledninger.

”Danske Patienter og de relevante patientforeninger inddrages jo allerede i dag, når fagudvalgene udarbejder behandlingsvejledninger. Men jeg ser det som en naturlig udvikling, at vi nu yderligere inviterer patienterne med i selve rådet. På den måde får vi mulighed for at inddrage patienternes synspunkter tidligt i arbejdet, og det er efter min mening en klar styrkelse af RADS' arbejde,” siger Svend Hartling, formand for RADS og koncerndirektør i Region Hovedstaden, i en pressemeddelelse onsdag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier