MedWatch

Novo vil udvide med 1000 ansatte på nye markeder

"Hvis verden har råd til de omkostninger, der er forbundet med mobiltelefoni, så har verden også råd til de 20 cent om dagen, det koster at holde en diabetiker i live," siger Novo Nordisk-chef i forbindelse med strategien på de nye markeder.

Foto: AP

Novo Nordisk vil udvide med 1000 ansatte over de næste to år på Emerging Markets, der tæller lande som Colombia, Egypten, Ukraine, Malaysia og Indonesien. Det siger Jesper Høiland, der er ansvarlig for regionen International Operations, i et interview med Bloomberg News.

Divisionen har ansvaret for 136 lande og beskæftiger i øjeblikket 3400 ansatte, svarende til 10 pct. af Novos samlede arbejdsstyrke. For to uger siden oplyste Høiland, at Novo venter at kunne fastholde et højt væksttempo med tocifrede vækstrater i International Operations i perioden frem til 2015.

"Hvis vi ser på noget, der virkeligt vokser hurtigt i verden i dag, så er det brugen af mobiltelefoner. Mit synspunkt er selvfølgelig, at hvis verden har råd til de omkostninger, der er forbundet med mobiltelefoni, så har verden også råd til de 20 cent om dagen, det koster at holde en diabetiker i live," sagde Jesper Høiland i den forbindelse.

 Victoza får nyt plus 

 Ærkerival skeptisk over for Novo Nordisk-strategi  

 Novos degludec har konkurrencefordel 

 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier