MedWatch

Bank: Lundbeck sag kan koste over en milliard kroner

Det kan blive en særdeles dyr affære, hvis Lundbeck taber den sag, som EU-Kommissionen vil indlede mode dem. Det forudser Nordea.

Lundbeck slipper næppe billigt, hvis selskabet taber den sag, som EU-Kommissionen angiveligt vil starte mod selskabet. Det forudser Nordea i sin daglige morgenrapport onsdag.

"Lundbeck vil være i fokus i dag, efter at EU-kommissionen vil indlede en  konkurrencesag mod selskabet for at blokere for billig kopimedicin i Europa. Det  kan i værste tilfælde ifølge Nordea Markets koste 10 pct. af omsætningen i det pågældende år, hvilket vil svare til op til 1,5 mia. kr. eller 5-7 pct. af markedsværdien. Vi  venter, at konkurrencesagen vil lægge et pres på aktien..." skriver Nordea.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Biontech opretter mRNA-center i Australien

Det tyske biotekselskab Biontech, som står bag den mest udbredte vaccine mod covid-19, opretter nu et center i Australien, der både skal videreudvikle nye vacciner baseret på mRNA-teknologien samt kunne producere dem.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 40

Zealand Pharma hentede den seneste uge 786 mio kr. gennem en rettet emission, mens biotekselskabet Biograil hev et partnerskab med den amerikanske gigant Eli Lilly i land. Og så blev der udskrevet folketingsvalg, som fik særligt ét spørgsmål til at fylde i vælgernes bevidsthed. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier