MedWatch

Flere vindere end tabere

Der var langt flere vindere end tabere i MedWatch-indekset i løbet af uge 29, som dog kun bød på få selskabsspecifikke nyheder.

Langt de fleste aktier i MedWatch-indekset optræder i uge 29 på vinder-listen, men der er også enkelte selskaber, som må se den forgangne uge slutte med et minus. Det viser aktiekurserne mandag eftermiddag på selskaberne i MedWatchs indeks over aktieselskaber i branchen.

Den helt store vinder blev Neurosearch, der har haft nogle gevaldige rutsjeturer op og ned i den forgangne uge. Faktisk startede aktien allerede med at stige voldsomt fredag i uge 28, og trækker man fald fra stigninger, ender aktien med over den forgangne uge at være steget hele 56 pct.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier