MedWatch

Affitech går mod afnotering efter nyt cypriotisk tilbud

Affitech går sin endelige skæbne i møde, efter at majoritetsejerne har fremsat et tilbud på de resterende aktier i biotekselskabet.

Foto: Affitech/PR

Cypriotiske Trans Nova Investment har lagt et nyt tilbud på de resterende aktier i Affitech, og som konsekvens af dette vil Affitech blive afnoteret fra Nasdaq OMX-børsen den 28. august. Det fremgår af en meddelelse fra biotekselskabet tirsdag morgen.

Trans Nova, som i forvejen ejer 71,3 pct. af kapitalen i selskabet, byder nu 0,20 kr. per aktie. Det er 4 øre mere end mandagens lukkekurs på 0,16 kr., og aktien har også reageret med at stige til 0,19 kr. på få minutter.

"Aktionærer bør være opmærksomme på, at Nasdaq OMX har imødekommet ansøgningen fra Affitechs bestyrelse om afnotering af Affitech fra børsen Nasdaq OMX på betingelse af, at dette købstilbud fremsættes. Derfor må det forventes, at Affitechs aktier vil blive afnoteret fra handel efter udløb af tilbudsperioden den 28. august 2012," skriver Affitech i meddelelsen og fortsætter:

"Aktionærer, som ønsker at forblive aktionærer i Affitech, må derfor forvente at blive aktionærer i et ikke-børsnoteret selskab, som ikke længere er underlagt de (strengere) krav til offentliggørelse af informationer og anbefalinger om corporate governance, som gælder for børsnoterede selskaber."

Affitech-ledelsen nævner blandt andet, at aktionærerne ikke nødvendigvis skal regne med fortegningsret ved en kapitaludvidelse, og at det "højst sandsynligt" vil være svært at afhænde aktierne efter en afnotering.

 Fondsbørs accepterer Affitech-børsexit ved nyt købstilbud 

 Affitech indgår teknologi-aftale 

 Cyprioter vil restrukturere Affitech 

Mere fra MedWatch

Sanofi vil kun købe Horizon kontant

Både Amgen, Johnson & Johnson og Sanofi bejler til et opkøb af amerikanske Horizon Therapeutics, der markedsfører øjenmidlet Tepezza, som er udviklet af Genmab.

MT Højgaard skal bygge for Novo Nordisk i Bagsværd

Byggekoncernen MT Højgaard får del i en milliardaftale med Novo Nordisk, der har planer om at udvide produktionsfaciliteterne i Bagsværd for milliarder. Højgaards del af byggesummen løber op i ca. 600 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier