MedWatch

Cyprioter vil restrukturere Affitech

Affitech går sandsynligvis en omfattende omstrukturering i møde, efter at Trans Nova Investments i sidste uge løftede sin ejerandel til i omegnen af 70 pct. En afnotering er mulig, oplyser selskabet i lørdagens regnskab.

Det cypriotiske selskab med russiske aner planlægger en omfattende restrukturering af biotekselskabet, hvilket kan betyde at alt andet end Affitechs "essentielle forskningsaktiviteter" skrælles bort.

I første omgang har Affitech meldt 2012-forventninger ud, der lyder på driftsomkostninger i niveauet 48-53 mio. kr. og et nettounderskud på 45-50 mio. kr. Det kan dog blive ændret, når Trans Nova fortæller om de nye planer allerede onsdag 4. april. En afnotering fra Nasdaq OMX er mulig, oplyses det i årsregnskabet for 2011, der blev offentliggjort lørdag.

Selve regnskabet viste et nettounderskud på 49,5 mio. kr. på baggrund af en omsætning på 53,8 mio. kr., forskningsomkostninger på 50,8 mio. kr. og et driftsunderskud på 50,2 mio. kr.

Balancer viser en egenkapital på 44 mio. kr. ved årsskiftet, en halvering i forhold til ved starten af 2011. De likvide beholdninger udgjorde 30,3 mio. kr. per 1. januar.

Der er i øjeblikket penge nok til at køre selskabet videre til første kvartal af 2013, hvis alt går som planlagt, fremgår det af regnskabet.

Teknoinvest og Eiken Invest har solgt deres Affitech-aktier

Trans Nova-købstilbud gav 31,3 pct. af aktierne i Affitech 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier