MedWatch

Teknoinvest og Eiken Invest har solgt deres Affitech-aktier

Det norske venturekapitalfirma Teknoinvest og dets datterselskab Eiken Invest har skilt sig af med deres Affitech-aktier.

Teknoinvest AS og Eiken Invest 2000 ejer ikke længere aktier i Affitech efter at have solgt henholdsvis 1.669.000 aktier og 234.484 aktier i selskabet. Direktøren i Teknoinvest, Steven Morrell, er medlem af bestyrelsen i Affitech, og Eiken Invest 2000 er et fuldt ejet datterselskab af Teknoinvest.

Tidligere fredag meddelte Affitech, at storaktionæren Trans Nova Investment Limited har besluttet at gennemføre sit købstilbud fra 28 . februar efter at have fået accept fra 31,3 pct. af kapitalen.

Så sent som i januar faldt et købstilbud fra Trans Nova til jorden, da det ikke lykkedes at opnå tilsagn fra 90 pct. af aktiekapitalen. Faktisk gav kun 31,5 pct. af aktierne accept af tilbuddet, hvilket sammen med Trans Novas ejerandel på 40,01 pct. - ikke var tilstrækkeligt for at opfylde betingelsen for købstilbuddet.

Denne gang har Trans Nova ikke bundet tilbuddet op på accept fra 90 pct. af kapitalen. Købstilbuddet er ikke fremsat med henblik på at få en kontrollerende aktiepost. Trans Nova agter at bruge sin indflydelse til at søge en omfattende omstrukturering, hvor kun Affitechs essentielle forskningsaktiviteter beholdes.

Mere fra MedWatch

Finansdirektør i ALK stopper

ALK’s finansdirektør, Søren Jelert, har valgt at fratræde sin stilling. Han ventes at forlade posten ved udgangen af maj næste år.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier