MedWatch

Minister vil afklæde apotekerne for borgerne

Efter at have kastet sig ind i en kulegravning af branchen har sundhedsminister Astrid Krag flere reguleringer i ærmet til apotekerne, der er mistænkt for lyssky forretningsmetoder.

Foto: Niels Hougaard / Jyllands-Posten

Sundhedsministeriet kommer til at sikre, at apotekerne i Danmark lever op til deres ansvar. Det fastslår sundhedsministeren Astrid Krag, der via regulering vil sørge for, at det bliver vanskeligt for apotekerne at undvige regelsættet.

I forrige uge kunne MedWatch afsløre, at apotekerne mistænkes for stik imod lovgivningen at undlade at oplyse kunderne om det, hvis de kan få medicinen til en billigere pris. Samtidig er en række apoteker blevet taget i med fuldt overlæg at fravælge at købe de billigste produkter til danskerne. Og det er stik imod retningslinjerne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Prisstigninger på medicin får hver femte til ikke at købe

Én ud af fem patienter i en ny undersøgelse har det seneste år oplevet ikke at have råd til at købe deres ellers lægeordineret medicin – blandt andet på grund af de prisstigninger, der sker som følge af, at priserne bliver forhandlet hver 14. dag.

Rekordmange danske virksomheder på sundhedsmesse i Mellemøsten

Antallet af danske life science-virksomheder, der i år deltager på messen Arab Health i Dubai, slår rekord, og det giver god mening, for messen, der skydes i gang i dag, mandag, er den vigtigste i Mellemøsten, der er blevet et yderst attraktivt eksportmarked for leverandører af blandt andet medicoteknisk udstyr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier