MedWatch

Minister vil afklæde apotekerne for borgerne

Efter at have kastet sig ind i en kulegravning af branchen har sundhedsminister Astrid Krag flere reguleringer i ærmet til apotekerne, der er mistænkt for lyssky forretningsmetoder.

Foto: Niels Hougaard / Jyllands-Posten

Sundhedsministeriet kommer til at sikre, at apotekerne i Danmark lever op til deres ansvar. Det fastslår sundhedsministeren Astrid Krag, der via regulering vil sørge for, at det bliver vanskeligt for apotekerne at undvige regelsættet.

I forrige uge kunne MedWatch afsløre, at apotekerne mistænkes for stik imod lovgivningen at undlade at oplyse kunderne om det, hvis de kan få medicinen til en billigere pris. Samtidig er en række apoteker blevet taget i med fuldt overlæg at fravælge at købe de billigste produkter til danskerne. Og det er stik imod retningslinjerne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier