MedWatch

FDA beskylder biotekselskab for at tilbageholde oplysninger

Amylin har ifølge FDA tilbageholdt vigtige informationer om bivirkninger forbundet med selskabets diabetesmiddel Bydureon.

De amerikanske sundhedsmyndigheder, FDA, har beskyldt biotekselskabet Amylin for at have tilbageholdt vigtige oplysninger om bivirkninger forbundet med brug af diabetesmidlet Bydureon. Det skriver Financial Times.

I et dokument fra januar, som blev offentliggjort for nyligt, gjorde FDA's ansvarlige for diabetesmedicin opmærksom på forsinkelser, før Amylin fremviste patientresultater relevante både i forhold til diabetesmidlet Byetta og den langtidsvirkende version af samme medicin, Bydureon.

Ifølge FDA har evalueringen fra myndighedernes side været "lang og kompliceret...til dels som følge af, at Amylin har tilbageholdt information om Byetta, som FDA anså for vigtig i sin evaluering af sikkerhed- og effekt af Bydureon".

Mere fra MedWatch

Dansk Biotek skifter navn

Den danske brancheorganisation for biotekselskaber, Dansk Biotek, skifter navn til "Danish Bio - Dansk Biotek" for at imødekomme den stigende internationalisering af branchen, fortæller formand.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier