MedWatch

Exiqon gennemfører aktie-emission

Det børsnoterede genanalyse-firma Exiqon har gennemført en aktie-emission med et provenu på et lavere tocifret millionbeløb.

Foto: Exiqon / PR

Exiqon har gennemført en aktieemission på 1.805.056 aktier á nominelt 1 kr. per aktie til markedskurs via en accelereret bookbuilding-proces. Udbuddet, der udgør ca. 5 pct. af den nuværende aktiekapital, giver som ventet et bruttoprovenu på 15 mio. kr., idet retningskursen er 9 kr. per aktie.

Det meddeler Exiqon, der tidligere fredag oplyste, at selskabet ville gennemføre en rettet emission af præcis denne størrelse.

De nye aktier blev udbudt til nye og eksisterende investorer fra Danmark og udlandet i en rettet emission uden fortegningsret for Exiqons eksisterende aktionærer.

 Exiqon præsenterer omfattende testdata 

 Jyske: Exiqon styrer salgsindsats utilstrækkeligt 

 Exiqon sænker forventningerne 

 Analytikere: her er de mulige blockbusters

Mere fra MedWatch

Lundbeck sætter ekstra skub i arbejdet med potentiel vækstmotor

Lundbeck skruer forud for en amerikansk ansøgning senere på året nu op for forberedelserne med brexpiprazol som behandling af vredesudbrud hos Alzheimers-patienter. Det sker, efter at midlet tidligere på sommeren har vist positive resultater i et fase 3-studie.

Læs alt om Lundbecks kvartalsregnskab

Lundbeck kommer ud af andet kvartal med en prangende økonomi, men et fejlet studie med Vyepti i Kina løber med opmærksomheden hos investorerne. Medicinalselskabet er endnu engang blevet sagsøgt i USA.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier