MedWatch

Leo Pharma søger opkøbsmuligheder gennem pressen

Den danske dermatologi-virksomhed har udsendt en pressemeddelelse, hvor man søger potentielle opkøbskandidater.

Foto: LEO Pharma/PR

Danske Leo Pharma har valgt en alternativ strategi til at søge efter nye opkøbsmuligheder. Selskabet har nemlig udsendt en pressemeddelelse, hvor man gør opmærksom på, at selskabet er på udkig efter nye selskaber, skriver Børsen.

"Vi har ikke været gode nok til at opdrive de muligheder, der må være globalt. Vi har i en lang periode været meget reaktive over for mulig forretningsudvikling, og nu vil vi gerne vende bøtten om, være mere proaktive og opsøge muligheder," siger Kristian Lykke Fick, chef for forretningsudvikling til avisen.

Leo Pharma indgik tidligere på året en samarbejdsaftale med amerikanske Virobay med henblik på at udvikle en psoriasispille. Selskabets seneste produktlancering i USA, Picato, stammer også fra et opkøb nemlig den australske biotekvirksomhed Peplin.

Mere fra MedWatch

Lars Rasmussen advarer mod høje lønstigninger

Virksomheder har et ansvar for at være med til at bremse inflationen ved at holde lønstigninger i ro i de kommende overenskomstforhandlinger, mener Lars Rasmussen, der er bestyrelsesformand for både Coloplast og Lundbeck.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier