MedWatch

Unik produktion skal sikre dansk biotekselskab tre-cifret millionomsætning

Et frasalg af svenske aktiviteter kommer til at koste i 2012, men på længere sigt skal en unik produktionsmetode af syre til gigtbehandling og øjenoperationer bidrage markant til toplinjen hos et dansk biotekselskab.

Foto: Novozymes/PR

Danske Novozymes Biopharma forventer sig store ting af hyaluronsyre. Syren udgør et forretningsområde, som er lanceret i 2012 med etableringen af en fabrik i Kina udelukkende til formålet, og selskabet er begyndt at levere prøver til medicinalfirmaer.

”Hyaluronsyre-forretningen er en aktivitet, hvor vi i 2012 har startet en ny fabrik op. Det eksisterende marked for pharmaceutisk anvendelse ligger på cirka 200 mio. dollar årligt. Det marked begynder vi at gå ind på nu med en produktionsteknologi, som er helt ny, og vi er den eneste, som har den,” forklarer firmaets IR-manager Martin Riise til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier