MedWatch

Affitech: Intet nyt i opkøbsvakuum

Der var ikke meget nyt i regnskabet fra det danske biotekselskab, som forsøges overtaget af Trans Nova, og måske er på vej af børsen.

Foto: Affitech/PR

Det lille biotekselskab Affitech fastholder sine forventninger i sit regnskab for første kvartal. Det sker efter et begivenhedsrigt kvartal, hvor Trans Nova af to omgang fik sikret sig 71,3 pct. af aktierne og har taget initiativ til at fjerne selskabet fra fondsbørsen.

Set rent på tallene tabte Affitech 16,4 mio. kr. i første kvartal, mens omsætningen landede på 0,4 mio. kr. Forskningsudgifterne endte på 10,5 mio. kr., noget lavere end i samme periode sidste år, hvor denne post lød på 14,8 mio. kr. Dermed lyder egenkapitalen på 28,8 mio. kr. mod 44,1 mio. ved udgangen af 2011.

For hele 2012 venter Affitech et underskud i størrelsesorden 45-50 mio. kr. Der er samtidig en aftale med Trans Nova om at støtte forskningsaktiviteterne frem til første kvartal 2013.

Affitech vil af børsen

Cyprioter vil restrukturere Affitech

Teknoinvest og Eiken Invest har solgt deres Affitech-aktier 

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier