MedWatch

Affitech: Intet nyt i opkøbsvakuum

Der var ikke meget nyt i regnskabet fra det danske biotekselskab, som forsøges overtaget af Trans Nova, og måske er på vej af børsen.

Foto: Affitech/PR

Det lille biotekselskab Affitech fastholder sine forventninger i sit regnskab for første kvartal. Det sker efter et begivenhedsrigt kvartal, hvor Trans Nova af to omgang fik sikret sig 71,3 pct. af aktierne og har taget initiativ til at fjerne selskabet fra fondsbørsen.

Set rent på tallene tabte Affitech 16,4 mio. kr. i første kvartal, mens omsætningen landede på 0,4 mio. kr. Forskningsudgifterne endte på 10,5 mio. kr., noget lavere end i samme periode sidste år, hvor denne post lød på 14,8 mio. kr. Dermed lyder egenkapitalen på 28,8 mio. kr. mod 44,1 mio. ved udgangen af 2011.

For hele 2012 venter Affitech et underskud i størrelsesorden 45-50 mio. kr. Der er samtidig en aftale med Trans Nova om at støtte forskningsaktiviteterne frem til første kvartal 2013.

Affitech vil af børsen

Cyprioter vil restrukturere Affitech

Teknoinvest og Eiken Invest har solgt deres Affitech-aktier 

Mere fra MedWatch

Ambu peger på rettidig omhu som baggrund for MDR-milepæl

Ambu har fået alle sine produkter godkendt efter de nye EU-regler for medicinsk udstyr trods flaskehalse og ventetid, og det skyldes ifølge medicoselskabet, at virksomheden allerede på et tidligt tidspunkt anerkendte, hvor stor en indsats det ville kræve.

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 49

Novo Nordisk Fonden giver millioner til udvikling af RNA-vacciner, Danske Regioner vil investere "massivt" i sundhedsteknologi og Ellab får smæk på 5 mio. kr. i amerikansk told-opgør. Fik du det hele med?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier