MedWatch

Forskningschef: Tættere dialog mellem industri og læger nødvendig

En god forskningshistorik, interessante forskere og pålidelighed er ifølge chef for klinisk forskning i GSK Danmark årsagerne til, at selskabet fortsat investerer millionbeløb i Danmark. Men der er reelle udfordringer for den danske forskning.

Foto: Arkiv: Christian Klindt Sølbeck / Jyllands-Posten

GSK har i gennemsnit 20-25 forsøg om året i Danmark. Et tal, der ligger væsentligt over Lif-medlemmernes 2010-gennemsnit på ni. Det er også et tal, der ifølge Fi Gjessø, leder af GSKs kliniske forskning i Danmark, har været uforandret over de senere år.

”Der har været meget fokus på, at forskningen er under pres, men vi har formået at holde det meget stabilt,” siger hun til MedWatch og forklarer, at forskningen, som GSK bruger 40-60 mio. kroner om året på, foregår inden for mange forskellige områder.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier