MedWatch

Vaccineselskab vil vinde kapløb med giganter og score jackpot på coronavirus

Der er millioner af kroner på spil, når en række medicinalgiganter verden over lige nu kæmper om at komme først med en vaccine mod coronavirus, der hærger verden over. Danske Expres2ion har meldt sig ind i kapløbet, og ifølge den adm. direktør passer arbejdet med coronavirus godt til selskabet.

Bent Frandsen, adm. direktør i biotekselskabet Expres2ion, ser stort økonomisk potentiale i at komme først med en vaccine mod coronavirus. Selskabet er i fuld gang, og coronavirus er ifølge topchefen "ideel for Expres2ion at begive sig i kast med". | Foto: Expres2ion Biotechnologies / PR

Et intenst kapløb med tiden og om at komme først udspiller sig i disse uger og måneder i laboratorier verden over.

Biokemikere, laboranter, molekylærbiologer, medicinere og andre eksperter forsker lige nu på livet løs i forsøget på at finde formlen på en vaccine, der kan stoppe udbredelsen af coronavirus, der har bredt sig i Kina og efterhånden også mange andre lande i verden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier