MedWatch

Sanofi åbner op for ny, digitalt dreven produktion i USA

Medicinalkoncernen Sanofi har skruet op for de digitale virkemidler i sine nye amerikanske faciliteter, som skal optimere selskabets produktion af biologiske lægemidler.

Foto: Charles Platiau / Reuters / Ritzau Scanpix

I sit nyeste produktionsfacilitet, der netop nu skal til at åbne i Framingham i den amerikanske stat Massachusetts, har Sanofi fyret op under de nye digitale tiltag. Efter planen skal det sørge for en mere effektiv produktion, hvilket er det nyeste skud på stammen for den rekalibrering, som koncernen har gennemgået over de seneste år.

Ifølge en meddelelse fra Sanofi skal de nye digitale tiltag blandt andet sørge for en bedre forbindelse mellem produktionsfaciliteterne og selskabets forskning og udvikling.

Framingham, der ligger tæt på Boston, huser allerede et stort Sanofi-anlæg, og planen er derfor, at et tættere sammenhold mellem de forskellige discipliner i organisationen skal gøre det hurtigere at få produkterne ud af laboratorierne og ind i produktionen.

Mens det nye Framingham-anlæg er de første produktionsfaciliter hos Sanofi, som er blevet bygget specifikt til denne from for papirløse og datadrevene produktion, så er planen at introducere modeller hos fabrikker i Toronto, Suzano, Waterford, Sisteron og Geel.

Derudover er det nye Framingham-anlæg også fokuseret på produktion af biologisk medicin, som i stigende grad er blevet det vigtigste fokusområde for Sanofi og selskabets udviklingspipeline. På den måde skal det også være med til at opfylde selskabets ambitioner af blive en absolut frontløber inden for biomedicinsk produktion.

Sanofi: Digitale insulinpenne åbner for værdibaseret afregning

Sanofi tilbyder digital terapi til sklerosepatienter

Sanofi-topchef barsler med ny strategi: "Har vi, hvad der skal til for at vinde i diabetes?"

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier