MedWatch

Lundbeck fastholder forventningerne efter stærkt salg af nye kerneprodukter

Mens salget af de ældre produkter fortsætter sin deroute kan Lundbeck glæde sig over salget af selskabets nye produkter, der får omsætningen til at blive en spids bedre end forventet, til gengæld skuffer man på driften. (Opdateret)

Foto: Jens Dresling

Lundbeck kommer ud af andet kvartal en flig bedre end, analytikerne havde forventet. I hvert fald når det kommet til omsætningen, hvor salget af selskabets nyeste kerneprodukter overrasker positivt i forhold til estimaterne.

Her havde analytikerne regnet med en omsætning på 4201 mio. kr, men Lundbeck har formået at skrabe lidt ekstra hjem og rammer i stedet 4246 mio. kr. i andet kvartal, hvilket dog stadig er en nedgang i forholdet til salget i samme periode sidste år, hvor Lundbecks omsætning rundede 4,7 mia. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier