MedWatch

Forward Pharma kæmper for at beholde Nasdaq-notering af "penny stock"

Forward Pharmas amerikansk-noterede aktie har kun sporadisk kostet mere end 1 dollar siden midt i maj, mens handelsvolumen også er på et minimum. Det koster nu pladsen på Nasdaqs hovedmarked, og kan helt betyde et farvel til Nasdaq-noteringen, advarer selskabet.

Den garvede biotekinvestor Florian Schönharting ser ud til at have skudt papegøjen. For mens samtlige sager i et patentslagsmål mellem hans selskab Forward Pharma og Biogen er faldet ud til amerikanernes fordel, så var de på forhånd gået med til at betale omkring 9 mia. kr. til det danske biotekselskab som en slags helgardering. | Foto: /ritzau/Michael Bothager

Der er blevet stille omkring det danske biotekselskab Forward Pharma, siden selskabet i 2017 indgik et milliardstort forlig i en patentsag mod Biogen og dermed indirekte sikrede den største BNP-vækst i Danmark i 11 år.

Fokus har siden været på fortsatte retssager mod Biogen, som også kunne have sikret biotekselskabet salgsprocenter fra amerikanernes sklerosemiddel Tecfidera, men ingen af disse er faldet ud til Forward Pharmas fordel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier