MedWatch

Sanofi sløjfer 38 F&U-projekter som led i nyt fokus på fire kerneområder

En presset diabetesforretning betyder, at både top- og bundlinje dykker for franske Sanofi i 2018. Samtidig skærer man hele 38 forsknings- og udviklingsprojekter fra, herunder et par inden for diabetes, i sin fortsatte fokusering på nogle få kerneområder.

Foto: Reuters/Ritzau Scanpix/Ralph Orlowski

Franske Sanofi, der i mange år har været blandt Novo Nordisks nærmeste rivaler på diabetesområdet, ser efterhånden ud til at have mistet troen på det marked. Salget af selskabets insulin-blockbuster Lantus er i frit fald, og man er i nyere tid blevet kørt agterud af konkurrenterne, særligt Novo og amerikanske Eli Lilly.

Franskmændene har allerede indikeret, at de fremover vil fokusere sin forretning på de fire specialområder onkologi, immunologi, sjældne sygdomme og sjældne blodsygdomme, og nu kommer man med en gennemgribende ændring af sin F&U-strategi, der skal hjælpe det yderligere på vej.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier