MedWatch

Sanofi inddeles i nye forretningsområder - diabetes nedprioriteres

Novo Nordisks franske diabetesrival Sanofi har torsdag annonceret, at man vil inddele forretningen i to nye globale områder. Diabetesforretningen lægges ind under en del, som udelukkende vil fokusere på modne markeder. Samtidig skifter den nuværende diabeteschef til tyske Bayer.

Foto: PR

Den franske medicinalkoncern Sanofi har torsdag annonceret en ny inddeling af sin forretning, som ikke kan tolkes som andet end en klar nedprioritering af selskabets diabetesforretning.

I en meddelelse skriver selskabet, der hidtil har været blandt de nærmeste rivaler til Novo Nordisk på diabetesmarkedet, at den nuværende forretningsdel for diabetes og hjertekarsygdomme vil blive en del af en ny enhed kaldet Primary Care.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier