MedWatch

Sanofi rammer målet i fase 3-studie med ny rival til Genmabs Darzalex

En lægemiddelkandidat fra Sanofi, der ligesom Genmabs Darzalex er et antistof mod proteinet CD38, har sikret patienter med knoglemarvskræft et længere liv uden sygdomsforværring end standardbehandling. En ansøgning vil blive indsendt senere i år.

Foto: Charles Platiau/Reuters

Den franske medicinalkoncern Sanofi er snart klar til at indsende en registreringsansøgning for en direkte rival til knoglemarvskræftmidlet Darzalex, som er det danske biotekselsab Genmabs helt store indtjeningskilde.

Sanofis lægemiddelkandidat isatuximab, der ligesom Darzalex er et antistof mod proteinet CD38, har således ramt det primære effektmål i fase 3-studiet Icaria-MM.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Forsøgsordning med risikodeling ender med vag konklusion

Lægemiddelstyrelsen har nu evalueret forsøgsordningen med risikodeling på lægemiddelområdet, men det sparsomme erfaringsgrundlag og påvirkningen fra covid-19 gør det svært at drage håndfaste konklusioner, lyder det fra Lægemiddelstyrelsen.

Europæisk laboratorienetværk skal sikre bedre data

Et nyt netværk af "referencelaboratorier" som led i EU's sygdomsforebyggelse skal bane vejen for bedre data. Der er stadig plads til forbedring, når der skal forberedes på fremtidige pandemier, siger Europa-Kommissionen til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier