MedWatch

Klaus Riskær er direktør igen: Har flyttet samtlige selskaber til Storbritannien

Samtlige af Klaus Riskær Pedersens virksomheder er nu flyttet på britisk grund. Det giver den danske erhvervsmand mulighed for igen at være involveret i driften af blandt andet et cannabisselskab og en smerteklinik.

Erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen kan igen kalde sig direktør, efter han i 2008 blev dømt for omfattende skyldnersvig og fik frataget retten til at stifte og lede danske selskaber.

Det skriver Finans.

Det skyldes, at han har flyttet driften af samtlige af sin families selskaber fra Danmark til Storbritannien, herunder en producent af medicinsk cannabis, Nubo Serena, og selskabet Smerteklinikkerne, der netop skal bruge medicinsk cannabis til smertebehandling.

Indtil for nylig lå de under det danske selskab Reboot ApS, men sammen med blandt andet et brødfirma og et cykellygtefirma er de nu flyttet over i selskabet Reboot International Ltd. i Storbritannien.

"Indtil nu har jeg udelukkende fungeret som rådgiver på konsulentbasis. Men med mængden af opgaver er det uhensigtsmæssigt at opretholde den løsning. Derfor har vi flyttet al driften af selskaberne til London, og jeg er indtrådt i ledelsen af Reboot International. Det er lettere at samle det i London. Der er vi fri for danske problemstillinger," siger Klaus Riskær Pedersen til Finans.

Han siger, at forbuddet mod at styre selskaber i Danmark har spillet ind på beslutningen om at flytte, men understreger, at det ikke er den eneste grund.

Medie: Klaus Riskær og makker vil børsnotere cannabisselskab 

Læger investerer i Riskærs cannabis-selskab  

Riskær tvunget til destruktion af egne cannabismarker 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier