MedWatch

Medie: Klaus Riskær og makker vil børsnotere cannabisselskab

Erhvervsmændene Klaus Riskær og Brian Mertz vil børsnotere deres fælles selskab Nube Serena, der fokuserer på produktion af medicinsk cannabis. Det skriver Børsen.

Foto: /RITZAU/FLINDT MOGENS

Den danske erhvervsmand Klaus Riskær var for nylig tvunget til at destruere hele sin produktion af medicinsk cannabis på marker i Uruguay gennem selskabet Nube Serena.

Men siden er der kommet nye investorer med om bord, og nu sigter man efter hurtigt at gennemføre en børsnotering af selskabet i enten USA eller Canada.

Det skriver Børsen.

"Markedet for cannabisinvesteringer er jo brandvarmt. Det er både private og institutionelle investorer, som er villige til at kaste formuer efter cannabisselskaber. Jeg håber, vi kan børsnotere i 2019," siger Brian Mertz til Børsen.

Han har sammen med en række andre personer netop overtaget halvdelen af aktierne i Nube Serena gennem selskabet Medican - et andet selskab som skal fremstille medicinsk cannabis i Danmark.

Ifølge Klaus Riskær er der ham bekendt ingen andre i verden, der kan producere medicinsk cannabis af samme kvalitet som Nube Serena, og han mener derfor, at det er "voldsomt interessant" at børsnotere selskabet nu, hvor investorinteressen i cannabisaktier boomer.

Brian Mertz siger til avisen, at interessen for Medican, som blev stiftet i oktober 2017, også er enorm. Og han er også gået i gang med at undersøge mulighederne for at børsnotere det selskab i Canada.

Klaus Riskær købte sig ind i Nube Serena i 2015 og ejer stadig lige i underkanten af 20 pct. af selskabet.

Riskær om sydamerikansk cannabis-eventyr: "Jeg har altid været en first mover" 

Læger investerer i Riskærs cannabis-selskab  

Riskær tvunget til destruktion af egne cannabismarker 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier