MedWatch

Pfizer får endnu en biosimilær FDA-godkendelse til J&J’s multiblockbuster

De amerikanske lægemiddelmyndigheder har vendt tomlen op til endnu en biosimilær version af J&J’s milliardomsættende gigtmiddel, Remicade. Det er den anden af slagsen, Pfizer får grønt lys til, og selskabet lægger sig således i slipstrømmen på en række andre medicinalkoncerner, der forsøger at æde af markedet for Remicade.

Endnu en biosimilær til J&J's multiblockbuster Remicade ser dagens lys. Denne gang er det Pfizer, der med biosimilæren Ixifi forsøger at æde sig på det mia. store marked, Remicade hidtil har siddet på. | Foto: /ritzau/AP/Mark Lennihan

Presset på Johnson & Johnsons bedst sælgende lægemiddel, gigtmidlet Remicade, stiger fortsat.

Med en omsætning på 5 mia. dollars, 31,92 mia. kr., om året alene i USA er det et marked, som stadig flere medicinalselskaber stræber efter at få en bid af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier