MedWatch

Erin Brockovich til kamp mod medicinalgigant

Den amerikanske forbrugerettigheds-forkæmper er på spil igen. Denne gang tager hun kampen op mod den tyske medicinalgigant Bayer og dennes p-pille-implantater.

I 2000 blev den amerikanske forbrugerrettighedsforkæmper Erin Brockovich allemandseje, efter at skuespillerinden Julia Roberts havde gjort hende verdensberømt med filmen af samme navn. Og nu er hun på spil igen. Den rigtige Erin Brockovich vel at mærke. Det skriver hjemmesiden massdevice.com.

Denne gang går hun på barrikaderne for hundredvis af kvinder, som hævder, at et svangerskabsforebyggende implantat fra medicinalselskabet Bayer har medført en række skader og kroniske smerter.

Det såkaldte Essure er et svangerskabsforebyggende produkt, der indsættes i æggelederne og forhindrer ægløsning. Proceduren kræver ikke et kirurgisk indgreb, og det tager ikke mere end ti minutter at udføre, oplyser selskabet.

Men nu vil Erin Brockovich have produktet fjernet fra hylderne samt have Bayer til at foretage en grundig undersøgelse af de hundredvis af klager, som hendes forbrugerorganisation har modtaget. Det siger hun ifølge hjemmesiden til ABC News.

Læs hele historien fra massdevice.com her.

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier