MedWatch

Forhindring fjernet i Amgen/Onyx-handel

Amgens opkøb af Onyx, der i sidste uge var ved at falde til jorden, er tilbage på sporet efter, at Onyx har givet adgang til kliniske data på et vigtigt kræftmiddel.

Den sidste egentlige forhindring i forhold til et salg af Onyx Pharmaceuticals er nu blevet fjernet, da selskabet har givet adgang til kliniske data på blodkræftmedicinen Kyprolis. Det siger anonyme kilder til Reuters.

Onyx har gennem længere tid været opkøbsmål for en række storaktører fra medicinalindustrien. Senest så det ud til, at biotekgiganten Amgen skulle trække det længste strå, men i sidste uge kom det frem, at manglende adgang til de førnævnte data kunne forpurre den handel.

Læs mere her: Amgens opkøb af Onyx kan falde til jorden

Men kilderne afslører, at Onyx har offentliggjort flere data fra et forsøg med lægemidlet i denne uge, og nu afventer egentlig bud fra Amgen og andre interesserede virksomheder.

Der er stadig ingen garanti for, at en handel går igennem, påpeger kilderne overfor mediet, men den seneste velvilje fra Onyx er et yderst positivt tegn.

Læs hele historien fra Reuters her.

Mere fra MedWatch

Novo Nordisk afsætter yderligere en milliard i fabriksbyggeri

Novo Nordisk udvider sidste års kæmpeinvestering på 17 mia. kr. med yderligere en mia. kr. til opførslen af endnu en fabrik i Kalundborg samt udvidelse af to nuværende produktionsanlæg. Omkring 420 nye stillinger ventes nu som samlet resultat.  

Evaxion sikrer sig mulighed for at rejse 100 mio dollar

Biotekselskabet Evaxion Biotech, der arbejder med udviklingen af vacciner og immunterapi baseret på kunstig intelligens, har sikret sig muligheden for at rejse 100 mio. dollar til finansieringen af selskabets drift i tider med uro på de finansielle markeder. Rettidig omhu, lyder det fra den adm. direktør.

Ny finansdirektør vil skabe forandring hos WSA

Høreapparatkoncernen WS Audiologys nye finansdirektør, Marianne Wiinholt, er den femte af slagsen siden fusionen i starten af 2019, og kun en måned inde i hendes ansættelse varsler hun store strukturelle ændringer. 

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier