MedWatch

Bejlere i kø til milliard-pakkeri

Selskabet Rexam, som er mest kendt for at fremstille drikkevaredåser, er klar til at frasælge sin forretning for emballage til sundhedsindustrien. Frasalget kan indbringe over 5 mia. kroner, og flere bejlere står allerede i kø.

Foto: Colourbox

Det britiske selskab Rexam PLC er parat til at frasælge sin sundhedspleje-afdeling, Rexam Healthcare, som fremstiller emballage til medicinske produkter og såkaldte drug delivery devices, såsom inhalatorer og injektionssprøjter. Det skriver Reuters.

Selskabet er ellers mest kendt for at fremstille drikevaredåser, og denne del af forretningen ønsker man nu at rette al sin fokus mod.

Rexam Healthcare står for omkring 10 pct. af koncernens omsætning, og i årets første seks måneder har afdelingen omsat for 1,95 mia. kroner og leveret et resultat på omkring 200 mio. kroner før skat.

Og der står allerede adskillige bejlere klar i kulissen, som ønsker at overtage afdelingen, heriblandt flere private equity-selskaber og andre strategiske aktører. Det siger en anonym kilde til Reuters og afslører samtidig, at en indledende budrunde forventes afsluttet ved udgangen af september.

Ifølge nyhedsmediets kilder kan Rexam Healthcare ende med at blive solgt for omkring 5,7 mia. kroner.

Læs hele artiklen fra Reuters her.

 Medtronic i milliardopkøb af telesundhed

 Siemens-CEO: Vi er ikke i krise

 Fulgte du med i medicoverdenen i juli? 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier