MedWatch

Siemens-CEO: Vi er ikke i krise

Teknikgiganten Siemens fyrede i den forgangne måned sin adm. direktør pga. en række økonomiske skuffelser. Men den nye mand i direktørstolen afviser, at selskabet skulle være i krise.

I løbet af sommeren har teknikkoncernen Siemens, som også i høj grad gør sig på medico-markedet, sagt farvel til den adm. direktør, Peter Löscher, efter selskabet i flere kvartaler i træk ikke levede op til de økonomiske målsætninger.

Men ifølge den nye mand i det varme direktørsæde, Joe Kaeser, er der ingen grund til bekymring for selskabet. Det skriver hjemmesiden massdevice.com.

Joe Kaeser siger, at selskabet har været ”for optaget af sig selv på det seneste”, men han mener ikke, at der er brug for de store ændringer for at få skibet på ret køl igen.

Han afviser på det klareste, at man skule være inde i en kriseperiode, og går endda så langt som til at sige, at Siemens er ”stort set uovervindelig”, hvis blot man er i stand til at holde på de rette folk.

Læs hele historien fra massdevice.com her.

 Siemens' overskud overrasker positivt

 Siemens-topchef smidt på porten

 GN afviser køb af Siemens

 Storbank: Siemens-salg vil presse William Demant og Sonova 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier