MedWatch

GN afviser køb af Siemens

Danske GN Store Nord er ikke interesseret i at købe Siemens’ høreapparatdivision. Læs her hvorfor, og hvem selskabet i stedet peger på.

Foto: GN/PR

Det bliver ikke GN Store Nord, der overtager Siemens' høreapparatdivision, der som MedWatch tidligere har beskrevet, rygtes sat til salg. Det slår GN's kommunikationsdirektør Michael Bjergby fast.

"Vi er ikke interesseret i at købe Siemens i øjeblikket. Det er vi ikke, fordi vi har en masse interne drivere i øjeblikket. Det gælder især ReSound Verso, som vi skal sikre, kommer til markedet og får succes på markedet, og så gælder det vores SMART-program (restruktureringsprogram, red.). Så vi har rigeligt at tage os til internt, og vi har ikke intentioner om at købe så stor en virksomhed som Siemens’ høreapparatdivision."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier