MedWatch

Medicofirma får grønt lys til epilepsi-forsøg

FDA har givet medicoselskabet NeuroSigma lov til at påbegynde fase 3-studier med sit udstyr til behandling af epilepsi, som et led i firmaets registreringsansøgning i hjemlandet.

Foto: Colourbox

Medicovirksomheden NeuroSigma har fået grønt lys fra de amerikanske lægemiddelsmyndigheder, FDA, til at gå i gang med fase 3-forsøg med sit Monarch eTNS-system til behandling af epilepsi. Det skriver massdevice.com.

Fase 3-studierne skal danne grundlag for en registreringsansøgning for udstyret i USA. Produktet er allerede på hylderne i Europa og Canada. Man vil nu påbegynde studier ved en række centre i USA, Canada og Europa til støtte for ansøgningsprocessen for produktet i hjemlandet.

Neurosigma forklarer ifølge hjemmesiden, at tidligere studier med Monarch eTNS-systemet allerede har vist, at det er i stand til at mindske risikoen for epilepsianfald med 50 pct. i omkring 2/5 af de behandlede patienter.

Læs nyheden fra massdevice.com her.

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier